Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20120
Название: Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія
Авторы: Самойленко, Сергій Олексійович
Ключевые слова: фізична хімія;колоїдна хімія;хімічна термодінаміка;електрохімія;хімічна кінетика;адсорбація;розчини;дісперсні системи
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Самойленко С. О. Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія: короткий консп. лекц. для студ. нарям. підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 86 с.
Краткий осмотр (реферат): Дисципліна "Фізична та колоїдна" є складовою частиною інтегральної дисципліни "Хімічні основи харчових технологій" - однією з профілюючих дисциплін професійної підготовки студентів напряму підготовки: 6.051701 "Харчові технології та інженерія" в Харк. держ. ун-ті харч. та торгівлі. Курс дисципліни розділений на два змістовних модулі - "Фізична хімія" та "Колоїдна хімія". Загалом у курсі вичитується 27 лекцій, розділених на вісім окремих тем. Даний короткий конспект лекцій являє собою систематично викладений курс дисципліни "Фізична та колоїдна", матеріал в якому наведено відповідно робочій програмі дисципліни
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20120
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_FIZKHIMIYA_2012.pdf1.66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.