Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20120
Title: Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія
Authors: Самойленко, Сергій Олексійович
Keywords: фізична хімія;колоїдна хімія;хімічна термодінаміка;електрохімія;хімічна кінетика;адсорбація;розчини;дісперсні системи
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Самойленко С. О. Хімічні основи харчових технологій. Фізична та колоїдна хімія: короткий консп. лекц. для студ. нарям. підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 86 с.
Abstract: Дисципліна "Фізична та колоїдна" є складовою частиною інтегральної дисципліни "Хімічні основи харчових технологій" - однією з профілюючих дисциплін професійної підготовки студентів напряму підготовки: 6.051701 "Харчові технології та інженерія" в Харк. держ. ун-ті харч. та торгівлі. Курс дисципліни розділений на два змістовних модулі - "Фізична хімія" та "Колоїдна хімія". Загалом у курсі вичитується 27 лекцій, розділених на вісім окремих тем. Даний короткий конспект лекцій являє собою систематично викладений курс дисципліни "Фізична та колоїдна", матеріал в якому наведено відповідно робочій програмі дисципліни
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20120
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_FIZKHIMIYA_2012.pdf1.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.