Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20119
Назва: Сутність та розвиток ресторанного господарства Донецького регіону: соціально-економічний аспект
Автори: Заремба, П.О.
Будель, О.Л.
Ключові слова: ресторанне господарство;Донецький регіон;соціально-економічний аспект;розвиток;restaurant business;Donetsk region;socio-economic aspect;development;ресторанное хозяйство;Донецкий регион;социально-экономический аспект;развитие
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Заремба П. О., Будель О. Л. Сутність та розвиток ресторанного господарства Донецького регіону: соціально-економічний аспект. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 590-594.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання сутності та розвитку ресторанного господарства Донецького регіону в соціально-економічному контексті.
The question of the nature and development of restaurant industry in the Donetsk region in the socio-economic aspect.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20119
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2011_1_86.pdf187.67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.