Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20119
Title: | Сутність та розвиток ресторанного господарства Донецького регіону: соціально-економічний аспект |
Authors: | Заремба, П.О. Будель, О.Л. |
Keywords: | ресторанне господарство;Донецький регіон;соціально-економічний аспект;розвиток;restaurant business;Donetsk region;socio-economic aspect;development;ресторанное хозяйство;Донецкий регион;социально-экономический аспект;развитие |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Заремба П. О., Будель О. Л. Сутність та розвиток ресторанного господарства Донецького регіону: соціально-економічний аспект. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 590-594. |
Abstract: | Розглянуто питання сутності та розвитку ресторанного господарства Донецького регіону в соціально-економічному контексті. The question of the nature and development of restaurant industry in the Donetsk region in the socio-economic aspect. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20119 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_86.pdf | 187.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.