Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20119
Title: Сутність та розвиток ресторанного господарства Донецького регіону: соціально-економічний аспект
Authors: Заремба, П.О.
Будель, О.Л.
Keywords: ресторанне господарство;Донецький регіон;соціально-економічний аспект;розвиток;restaurant business;Donetsk region;socio-economic aspect;development;ресторанное хозяйство;Донецкий регион;социально-экономический аспект;развитие
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Заремба П. О., Будель О. Л. Сутність та розвиток ресторанного господарства Донецького регіону: соціально-економічний аспект. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 590-594.
Abstract: Розглянуто питання сутності та розвитку ресторанного господарства Донецького регіону в соціально-економічному контексті.
The question of the nature and development of restaurant industry in the Donetsk region in the socio-economic aspect.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20119
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_86.pdf187.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.