Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20114
Название: | Дослідження ставлення покупців до нових продуктів харчування, створених молекулярно-біологічним методом |
Авторы: | Парцирна, Т.М. Жегус, О.В. Бєлікова, О.Ф. |
Ключевые слова: | дослідження;покупці;продукти харчування;нові продукти харчування;молекулярно-біологічний метод;research;buyers;food;new food products;molecular biological method;исследование;покупатели;продукты питания;новые продукты питания;молекулярно-биологический метод |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Парцирна Т. М., Жегус О. В., Бєлікова О. Ф. Дослідження ставлення покупців до нових продуктів харчування, створених молекулярно-біологічним методом. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 555-561. |
Краткий осмотр (реферат): | Проведено дослідження ставлення споживачів до продуктів
харчування, що містять різноманітні добавки, у тому числі ГМО.
Проаналізовано результати опитування, заснованого на розробленій анкеті.
Визначено чинники, що зумовлюють купівлю населенням продуктів із ГМО. Research of consumers’ relation to the foodstuff containing various additives, including genetically modified organisms is conducted. Results of poll based on the developed questionnaire are analysed. The factors causing purchase of products with genetically modified organisms by the population are defined. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20114 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_81.pdf | 199.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.