Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20114
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Парцирна, Т.М. | - |
dc.contributor.author | Жегус, О.В. | - |
dc.contributor.author | Бєлікова, О.Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T16:54:42Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T16:54:42Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Парцирна Т. М., Жегус О. В., Бєлікова О. Ф. Дослідження ставлення покупців до нових продуктів харчування, створених молекулярно-біологічним методом. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 555-561. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20114 | - |
dc.description.abstract | Проведено дослідження ставлення споживачів до продуктів харчування, що містять різноманітні добавки, у тому числі ГМО. Проаналізовано результати опитування, заснованого на розробленій анкеті. Визначено чинники, що зумовлюють купівлю населенням продуктів із ГМО. | uk_UA |
dc.description.abstract | Research of consumers’ relation to the foodstuff containing various additives, including genetically modified organisms is conducted. Results of poll based on the developed questionnaire are analysed. The factors causing purchase of products with genetically modified organisms by the population are defined. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харківський державний університет харчування та торгівлі | uk_UA |
dc.subject | дослідження | uk_UA |
dc.subject | покупці | uk_UA |
dc.subject | продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | нові продукти харчування | uk_UA |
dc.subject | молекулярно-біологічний метод | uk_UA |
dc.subject | research | uk_UA |
dc.subject | buyers | uk_UA |
dc.subject | food | uk_UA |
dc.subject | new food products | uk_UA |
dc.subject | molecular biological method | uk_UA |
dc.subject | исследование | uk_UA |
dc.subject | покупатели | uk_UA |
dc.subject | продукты питания | uk_UA |
dc.subject | новые продукты питания | uk_UA |
dc.subject | молекулярно-биологический метод | uk_UA |
dc.title | Дослідження ставлення покупців до нових продуктів харчування, створених молекулярно-біологічним методом | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_81.pdf | 199.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.