Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20108
Название: Методичні вказівки до самостійної роботи і виконання контрольних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія» для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» піднапряму «Харчова інженерія» заочної форми навчання
Авторы: Добровольська, Олена Владиславівна
Ключевые слова: аналітична хімія;хімічні основи харчових технологій;самостійна робота студентів (СРС);контрольні роботи
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Добровольська О. В. Методичні вказівки до самостійної роботи і виконання контрольних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія» для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» піднапряму «Харчова інженерія» заочної форми навчання; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012.111 с.
Краткий осмотр (реферат): Метод. рекомендації призначени для самостійної роботи студентів з ціллю якісного опрацювання матеріалу оглядово-установочних лекцій; самостійного вивчення теоретичних питань змістових модулів дисципліни, написання конспекту, складання схем аналізу, класифікацій тощо; виконання завдань контрольної роботи; підготовка до виконання завдань лабораторного практикуму. Дані метод. вказ. написані як керівництво самостійною роботою для студентів-першокурсників заочної форми навчання з урахуванням логіки навчального процесу. Вони складаються зі вступу, чотирьох розділів, списку рекомендованої літератури, додатків і містять необхідні відомості і рекомендації щодо самостійної роботи студентів для ефективного досягнення мети і завдань вивчення дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20108
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Metod_KR_dlya zaochnykov_12.pdf1.46 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.