Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20108
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добровольська, Олена Владиславівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T15:31:26Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T15:31:26Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Добровольська О. В. Методичні вказівки до самостійної роботи і виконання контрольних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія» для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» піднапряму «Харчова інженерія» заочної форми навчання; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012.111 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20108 | - |
dc.description.abstract | Метод. рекомендації призначени для самостійної роботи студентів з ціллю якісного опрацювання матеріалу оглядово-установочних лекцій; самостійного вивчення теоретичних питань змістових модулів дисципліни, написання конспекту, складання схем аналізу, класифікацій тощо; виконання завдань контрольної роботи; підготовка до виконання завдань лабораторного практикуму. Дані метод. вказ. написані як керівництво самостійною роботою для студентів-першокурсників заочної форми навчання з урахуванням логіки навчального процесу. Вони складаються зі вступу, чотирьох розділів, списку рекомендованої літератури, додатків і містять необхідні відомості і рекомендації щодо самостійної роботи студентів для ефективного досягнення мети і завдань вивчення дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія» | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | аналітична хімія | uk_UA |
dc.subject | хімічні основи харчових технологій | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота студентів (СРС) | uk_UA |
dc.subject | контрольні роботи | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до самостійної роботи і виконання контрольних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія» для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» піднапряму «Харчова інженерія» заочної форми навчання | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Metod_KR_dlya zaochnykov_12.pdf | 1.46 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.