Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20108
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДобровольська, Олена Владиславівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T15:31:26Z-
dc.date.available2023-01-12T15:31:26Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДобровольська О. В. Методичні вказівки до самостійної роботи і виконання контрольних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія» для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» піднапряму «Харчова інженерія» заочної форми навчання; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012.111 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20108-
dc.description.abstractМетод. рекомендації призначени для самостійної роботи студентів з ціллю якісного опрацювання матеріалу оглядово-установочних лекцій; самостійного вивчення теоретичних питань змістових модулів дисципліни, написання конспекту, складання схем аналізу, класифікацій тощо; виконання завдань контрольної роботи; підготовка до виконання завдань лабораторного практикуму. Дані метод. вказ. написані як керівництво самостійною роботою для студентів-першокурсників заочної форми навчання з урахуванням логіки навчального процесу. Вони складаються зі вступу, чотирьох розділів, списку рекомендованої літератури, додатків і містять необхідні відомості і рекомендації щодо самостійної роботи студентів для ефективного досягнення мети і завдань вивчення дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія»uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectаналітична хіміяuk_UA
dc.subjectхімічні основи харчових технологійuk_UA
dc.subjectсамостійна робота студентів (СРС)uk_UA
dc.subjectконтрольні роботиuk_UA
dc.titleМетодичні вказівки до самостійної роботи і виконання контрольних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Аналітична хімія» для студентів напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» піднапряму «Харчова інженерія» заочної форми навчанняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metod_KR_dlya zaochnykov_12.pdf1.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.