Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20106
Title: | Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу |
Authors: | Добровольська, Олена Владиславівна Отрошко, Наталія Олександрівна |
Keywords: | методи аналізу;методи контролю;якість харчових продуктів;харчова сировина;харчова хімія;лабораторні роботи |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Добровольська О. В., Отрошко Н. О. Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу: метод. вказів. до самост. роботи та виконання лабор. та навчально-дослідницьких робіт з дисципліни для студ. денн. та заочн. форм навч. напр. підгот. 6.051701 " Харчові технології та інженерія " піднапряму "Харчові технології"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 79 с. |
Abstract: | Дані метод. вказ. призначені для самост. роботи та виконання лаборат. і навчально-дослідницьких робіт модулю 2 "Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу". Вони складаються з трьох розділів, які містять теоретичні матеріали для самостійного опрацювання студентами, опис лаборат. робіт, контрольні запитання, завдання для самостійної роботи і завдання для навчально-дослідницької роботи. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20106 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Metody_kontrolyu_produktsiyi_2012.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.