Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20106
Назва: Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу
Автори: Добровольська, Олена Владиславівна
Отрошко, Наталія Олександрівна
Ключові слова: методи аналізу;методи контролю;якість харчових продуктів;харчова сировина;харчова хімія;лабораторні роботи
Дата публікації: 2012
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Добровольська О. В., Отрошко Н. О. Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу: метод. вказів. до самост. роботи та виконання лабор. та навчально-дослідницьких робіт з дисципліни для студ. денн. та заочн. форм навч. напр. підгот. 6.051701 " Харчові технології та інженерія " піднапряму "Харчові технології"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 79 с.
Короткий огляд (реферат): Дані метод. вказ. призначені для самост. роботи та виконання лаборат. і навчально-дослідницьких робіт модулю 2 "Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу". Вони складаються з трьох розділів, які містять теоретичні матеріали для самостійного опрацювання студентами, опис лаборат. робіт, контрольні запитання, завдання для самостійної роботи і завдання для навчально-дослідницької роботи.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20106
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Metody_kontrolyu_produktsiyi_2012.pdf1.45 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.