Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20106
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДобровольська, Олена Владиславівна-
dc.contributor.authorОтрошко, Наталія Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T15:01:54Z-
dc.date.available2023-01-12T15:01:54Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationДобровольська О. В., Отрошко Н. О. Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу: метод. вказів. до самост. роботи та виконання лабор. та навчально-дослідницьких робіт з дисципліни для студ. денн. та заочн. форм навч. напр. підгот. 6.051701 " Харчові технології та інженерія " піднапряму "Харчові технології"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 79 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20106-
dc.description.abstractДані метод. вказ. призначені для самост. роботи та виконання лаборат. і навчально-дослідницьких робіт модулю 2 "Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу". Вони складаються з трьох розділів, які містять теоретичні матеріали для самостійного опрацювання студентами, опис лаборат. робіт, контрольні запитання, завдання для самостійної роботи і завдання для навчально-дослідницької роботи.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectметоди аналізуuk_UA
dc.subjectметоди контролюuk_UA
dc.subjectякість харчових продуктівuk_UA
dc.subjectхарчова сировинаuk_UA
dc.subjectхарчова хіміяuk_UA
dc.subjectлабораторні роботиuk_UA
dc.titleМетоди контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізуuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Metody_kontrolyu_produktsiyi_2012.pdf1.45 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.