Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20106
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Добровольська, Олена Владиславівна | - |
dc.contributor.author | Отрошко, Наталія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T15:01:54Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T15:01:54Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Добровольська О. В., Отрошко Н. О. Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу: метод. вказів. до самост. роботи та виконання лабор. та навчально-дослідницьких робіт з дисципліни для студ. денн. та заочн. форм навч. напр. підгот. 6.051701 " Харчові технології та інженерія " піднапряму "Харчові технології"; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 79 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20106 | - |
dc.description.abstract | Дані метод. вказ. призначені для самост. роботи та виконання лаборат. і навчально-дослідницьких робіт модулю 2 "Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу". Вони складаються з трьох розділів, які містять теоретичні матеріали для самостійного опрацювання студентами, опис лаборат. робіт, контрольні запитання, завдання для самостійної роботи і завдання для навчально-дослідницької роботи. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | методи аналізу | uk_UA |
dc.subject | методи контролю | uk_UA |
dc.subject | якість харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | харчова сировина | uk_UA |
dc.subject | харчова хімія | uk_UA |
dc.subject | лабораторні роботи | uk_UA |
dc.title | Методи контролю продукції в галузі. Модуль 2. Хімічні та фізико-хімічні методи аналізу | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Metody_kontrolyu_produktsiyi_2012.pdf | 1.45 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.