Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20101
Title: | Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів |
Authors: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Касабова, Катерина Рубенівна Кучерук, Зіновія Іванівна |
Keywords: | декорування;кондитерські вироби;десерти;цукерки;торти;тістечка |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самохвалова О. В., Касабова К. Р., Кучерук З. І. Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів: метод. рекомендації до проведення лабораторних занять у форматі «творча майстерня»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 51 с. |
Abstract: | Метою дисципліни «Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів» є підготовка студентів до виробничо-технологічної діяльності за рахунок одержання знань з особливостей технологій приготування кондитерських виробів і десертів у спеціалізованих кафе-кондитерських, барах, ресторанах. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20101 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mystetstvo_vyhotovlennya_dekoruvannya_kondyterskykh_vyrobiv_MV_2015.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.