Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20101
Назва: | Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів |
Автори: | Самохвалова, Ольга Володимирівна Касабова, Катерина Рубенівна Кучерук, Зіновія Іванівна |
Ключові слова: | декорування;кондитерські вироби;десерти;цукерки;торти;тістечка |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Самохвалова О. В., Касабова К. Р., Кучерук З. І. Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів: метод. рекомендації до проведення лабораторних занять у форматі «творча майстерня»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 51 с. |
Короткий огляд (реферат): | Метою дисципліни «Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів» є підготовка студентів до виробничо-технологічної діяльності за рахунок одержання знань з особливостей технологій приготування кондитерських виробів і десертів у спеціалізованих кафе-кондитерських, барах, ресторанах. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20101 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
mystetstvo_vyhotovlennya_dekoruvannya_kondyterskykh_vyrobiv_MV_2015.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.