Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20101
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Касабова, Катерина Рубенівна | - |
dc.contributor.author | Кучерук, Зіновія Іванівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T14:23:05Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T14:23:05Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Самохвалова О. В., Касабова К. Р., Кучерук З. І. Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів: метод. рекомендації до проведення лабораторних занять у форматі «творча майстерня»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 51 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20101 | - |
dc.description.abstract | Метою дисципліни «Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів» є підготовка студентів до виробничо-технологічної діяльності за рахунок одержання знань з особливостей технологій приготування кондитерських виробів і десертів у спеціалізованих кафе-кондитерських, барах, ресторанах. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | декорування | uk_UA |
dc.subject | кондитерські вироби | uk_UA |
dc.subject | десерти | uk_UA |
dc.subject | цукерки | uk_UA |
dc.subject | торти | uk_UA |
dc.subject | тістечка | uk_UA |
dc.title | Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
mystetstvo_vyhotovlennya_dekoruvannya_kondyterskykh_vyrobiv_MV_2015.pdf | 1.19 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.