Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20101
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorКасабова, Катерина Рубенівна-
dc.contributor.authorКучерук, Зіновія Іванівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T14:23:05Z-
dc.date.available2023-01-12T14:23:05Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationСамохвалова О. В., Касабова К. Р., Кучерук З. І. Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів: метод. рекомендації до проведення лабораторних занять у форматі «творча майстерня»; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 51 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20101-
dc.description.abstractМетою дисципліни «Мистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертів» є підготовка студентів до виробничо-технологічної діяльності за рахунок одержання знань з особливостей технологій приготування кондитерських виробів і десертів у спеціалізованих кафе-кондитерських, барах, ресторанах.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectдекоруванняuk_UA
dc.subjectкондитерські виробиuk_UA
dc.subjectдесертиuk_UA
dc.subjectцукеркиuk_UA
dc.subjectтортиuk_UA
dc.subjectтістечкаuk_UA
dc.titleМистецтво виготовлення та декорування кондитерських виробів і десертівuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mystetstvo_vyhotovlennya_dekoruvannya_kondyterskykh_vyrobiv_MV_2015.pdf1.19 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.