Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20090
Название: | Розрахунок апаратів для теплової обробки кулінарних виробів комбінованими способами на основі електроконтактного нагрівання |
Авторы: | Черевко, Олександр Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Бабкіна, Ірина Володимирівна Шевченко, Андрій Олександрович |
Ключевые слова: | апарати теплової обробки;електроконтактне нагрівання;комбіновані процеси;багатофункціональні пристрої;процеси та апарати харчових виробництв;харчові технології та інженерія |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Розрахунок апаратів для теплової обробки кулінарних виробів комбінованими способами на основі електроконтактного нагрівання: метод. вказівки до викон. курсов. проекту з дисц. "Процеси та апарати харчових виробництв", "Технологічне обладнання галузі" для студ. за напр. підгот. 6.0500502 «Інженерна механіка», 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 28 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки призначені для курсового проектування з дисциплін: - "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.050502 "Інженерна механіка"; - "Технологічне обладнання галузі" для студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія". Теоретична та розрахункова частини також можуть бути використані під час виконання випускових робіт освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" для студентів спеціальності 8.05050313 "Обладнання переробних та харчових виробництв". |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20090 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
rozrakhunok_aparativ_teplovoyi_obrobky_MV_2012.pdf | 764.75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.