Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20090
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Черевко, Олександр Іванович | - |
dc.contributor.author | Михайлов, Валерій Михайлович | - |
dc.contributor.author | Бабкіна, Ірина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шевченко, Андрій Олександрович | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T13:39:52Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T13:39:52Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Розрахунок апаратів для теплової обробки кулінарних виробів комбінованими способами на основі електроконтактного нагрівання: метод. вказівки до викон. курсов. проекту з дисц. "Процеси та апарати харчових виробництв", "Технологічне обладнання галузі" для студ. за напр. підгот. 6.0500502 «Інженерна механіка», 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 28 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20090 | - |
dc.description.abstract | Методичні вказівки призначені для курсового проектування з дисциплін: - "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.050502 "Інженерна механіка"; - "Технологічне обладнання галузі" для студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія". Теоретична та розрахункова частини також можуть бути використані під час виконання випускових робіт освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" для студентів спеціальності 8.05050313 "Обладнання переробних та харчових виробництв". | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | апарати теплової обробки | uk_UA |
dc.subject | електроконтактне нагрівання | uk_UA |
dc.subject | комбіновані процеси | uk_UA |
dc.subject | багатофункціональні пристрої | uk_UA |
dc.subject | процеси та апарати харчових виробництв | uk_UA |
dc.subject | харчові технології та інженерія | uk_UA |
dc.title | Розрахунок апаратів для теплової обробки кулінарних виробів комбінованими способами на основі електроконтактного нагрівання | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
rozrakhunok_aparativ_teplovoyi_obrobky_MV_2012.pdf | 764.75 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.