Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20090
Title: Розрахунок апаратів для теплової обробки кулінарних виробів комбінованими способами на основі електроконтактного нагрівання
Authors: Черевко, Олександр Іванович
Михайлов, Валерій Михайлович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Keywords: апарати теплової обробки;електроконтактне нагрівання;комбіновані процеси;багатофункціональні пристрої;процеси та апарати харчових виробництв;харчові технології та інженерія
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черевко О. І., Михайлов В. М., Бабкіна І. В., Шевченко А. О. Розрахунок апаратів для теплової обробки кулінарних виробів комбінованими способами на основі електроконтактного нагрівання: метод. вказівки до викон. курсов. проекту з дисц. "Процеси та апарати харчових виробництв", "Технологічне обладнання галузі" для студ. за напр. підгот. 6.0500502 «Інженерна механіка», 6.051701 «Харчові технології та інженерія»; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 28 с.
Abstract: Методичні вказівки призначені для курсового проектування з дисциплін: - "Процеси та апарати харчових виробництв" для студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.050502 "Інженерна механіка"; - "Технологічне обладнання галузі" для студентів, що навчаються за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія". Теоретична та розрахункова частини також можуть бути використані під час виконання випускових робіт освітньо-кваліфікаційного рівня "магістр" для студентів спеціальності 8.05050313 "Обладнання переробних та харчових виробництв".
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20090
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
rozrakhunok_aparativ_teplovoyi_obrobky_MV_2012.pdf764.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.