Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089
Title: | Проектування та технічне оснащення підприємств харчування |
Authors: | Терешкін, Олег Георгійович |
Keywords: | проектування;устаткування підприємств харчування;обладнання харчових виробництв;методичні вказівки |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Терешкін О. Г. Проектування та технічне оснащення підприємств харчування: метод. вказівки для викон. розрахунково-графічної роботи для студ. спец. 7.05050313; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 33 с. |
Abstract: | Метою роботи є закріплення теоретичних знань та відпрацювання практичних навичок розрахунку і проектування освітлювальної та силової мережі закладів ресторанного господарства. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
proektuvannya_pidpryyemstv_kharchuvannya_MV_2012.pdf | 416.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.