Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089
Название: Проектування та технічне оснащення підприємств харчування
Авторы: Терешкін, Олег Георгійович
Ключевые слова: проектування;устаткування підприємств харчування;обладнання харчових виробництв;методичні вказівки
Дата публикации: 2012
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Терешкін О. Г. Проектування та технічне оснащення підприємств харчування: метод. вказівки для викон. розрахунково-графічної роботи для студ. спец. 7.05050313; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 33 с.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є закріплення теоретичних знань та відпрацювання практичних навичок розрахунку і проектування освітлювальної та силової мережі закладів ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
proektuvannya_pidpryyemstv_kharchuvannya_MV_2012.pdf416.55 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.