Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089
Название: | Проектування та технічне оснащення підприємств харчування |
Авторы: | Терешкін, Олег Георгійович |
Ключевые слова: | проектування;устаткування підприємств харчування;обладнання харчових виробництв;методичні вказівки |
Дата публикации: | 2012 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Терешкін О. Г. Проектування та технічне оснащення підприємств харчування: метод. вказівки для викон. розрахунково-графічної роботи для студ. спец. 7.05050313; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 33 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою роботи є закріплення теоретичних знань та відпрацювання практичних навичок розрахунку і проектування освітлювальної та силової мережі закладів ресторанного господарства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
proektuvannya_pidpryyemstv_kharchuvannya_MV_2012.pdf | 416.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.