Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Терешкін, Олег Георгійович | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T13:31:17Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T13:31:17Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Терешкін О. Г. Проектування та технічне оснащення підприємств харчування: метод. вказівки для викон. розрахунково-графічної роботи для студ. спец. 7.05050313; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 33 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є закріплення теоретичних знань та відпрацювання практичних навичок розрахунку і проектування освітлювальної та силової мережі закладів ресторанного господарства. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | проектування | uk_UA |
dc.subject | устаткування підприємств харчування | uk_UA |
dc.subject | обладнання харчових виробництв | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.title | Проектування та технічне оснащення підприємств харчування | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
proektuvannya_pidpryyemstv_kharchuvannya_MV_2012.pdf | 416.55 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.