Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТерешкін, Олег Георгійович-
dc.date.accessioned2023-01-12T13:31:17Z-
dc.date.available2023-01-12T13:31:17Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationТерешкін О. Г. Проектування та технічне оснащення підприємств харчування: метод. вказівки для викон. розрахунково-графічної роботи для студ. спец. 7.05050313; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 33 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089-
dc.description.abstractМетою роботи є закріплення теоретичних знань та відпрацювання практичних навичок розрахунку і проектування освітлювальної та силової мережі закладів ресторанного господарства.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectпроектуванняuk_UA
dc.subjectустаткування підприємств харчуванняuk_UA
dc.subjectобладнання харчових виробництвuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.titleПроектування та технічне оснащення підприємств харчуванняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
proektuvannya_pidpryyemstv_kharchuvannya_MV_2012.pdf416.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.