Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089
Title: Проектування та технічне оснащення підприємств харчування
Authors: Терешкін, Олег Георгійович
Keywords: проектування;устаткування підприємств харчування;обладнання харчових виробництв;методичні вказівки
Issue Date: 2012
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Терешкін О. Г. Проектування та технічне оснащення підприємств харчування: метод. вказівки для викон. розрахунково-графічної роботи для студ. спец. 7.05050313; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2012. 33 с.
Abstract: Метою роботи є закріплення теоретичних знань та відпрацювання практичних навичок розрахунку і проектування освітлювальної та силової мережі закладів ресторанного господарства.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20089
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
proektuvannya_pidpryyemstv_kharchuvannya_MV_2012.pdf416.55 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.