Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20069
Назва: | Технологія національних кухонь |
Автори: | Журавльов, Сергій Володимирович Коротаєва, Євгенія Олександрівна |
Ключові слова: | технологія;національні кухні;самостійна робота;тематика контрольних робіт |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Журавльов С. В., Коротаєва Є.О. Технологія національних кухонь: метод. вказівки та тематика контр. робіт для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форми навчання. Харків: ХДУХТ, 2015. 17 с. |
Короткий огляд (реферат): | Самостійна робота студентів з кожної дисципліни навчального плану повинна забезпечити системність знань та засобів навчання; володіння розумовими процесами; мобільність і критичність мислення; володіння засобами обробки інформації; здібність до творчої праці. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20069 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiya_natsionalnykh_kukhon_kontr_roboty_MV_2015.pdf | 566.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.