Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20069
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуравльов, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorКоротаєва, Євгенія Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T12:20:17Z-
dc.date.available2023-01-12T12:20:17Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationЖуравльов С. В., Коротаєва Є.О. Технологія національних кухонь: метод. вказівки та тематика контр. робіт для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форми навчання. Харків: ХДУХТ, 2015. 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20069-
dc.description.abstractСамостійна робота студентів з кожної дисципліни навчального плану повинна забезпечити системність знань та засобів навчання; володіння розумовими процесами; мобільність і критичність мислення; володіння засобами обробки інформації; здібність до творчої праці.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтехнологіяuk_UA
dc.subjectнаціональні кухніuk_UA
dc.subjectсамостійна роботаuk_UA
dc.subjectтематика контрольних робітuk_UA
dc.titleТехнологія національних кухоньuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohiya_natsionalnykh_kukhon_kontr_roboty_MV_2015.pdf566.97 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.