Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20069
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Журавльов, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Коротаєва, Євгенія Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T12:20:17Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T12:20:17Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Журавльов С. В., Коротаєва Є.О. Технологія національних кухонь: метод. вказівки та тематика контр. робіт для студ. напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» ден. та заоч. форми навчання. Харків: ХДУХТ, 2015. 17 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20069 | - |
dc.description.abstract | Самостійна робота студентів з кожної дисципліни навчального плану повинна забезпечити системність знань та засобів навчання; володіння розумовими процесами; мобільність і критичність мислення; володіння засобами обробки інформації; здібність до творчої праці. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | технологія | uk_UA |
dc.subject | національні кухні | uk_UA |
dc.subject | самостійна робота | uk_UA |
dc.subject | тематика контрольних робіт | uk_UA |
dc.title | Технологія національних кухонь | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiya_natsionalnykh_kukhon_kontr_roboty_MV_2015.pdf | 566.97 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.