Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20059
Название: Технології харчових виробництв
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Трощій, Тетяна Володимирівна
Омельченко, Світлана Борисівна
Плотнікова, Раїса Валеріївна
Ключевые слова: тематика курсових проектів;закріплення знань;набуття навичок
Дата публикации: 2015
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Трощий Т. В., Омельченко С. Б., Плотнікова Р. В. Технології харчових виробництв: метод. вказівки та тематика курсов. проектів для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання; Харківський держ. ун-т харчуваня та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 23 с.
Краткий осмотр (реферат): Виконання курсового проекту має за мету сформувати компетентності проведення наукового дослідження, розвинути у них уміння творчої самостійної роботи, оволодіння загальнонауковими і спеціальними методами сучасних наукових досліджень, поглибленим вивченням будь-якого питання, теми навчальної дисципліни.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20059
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tekhnolohiyi_kharchovykh_vyrobnytstv_MV_2015.pdf499.38 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.