Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20059
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Перцевой, Федір Всеволодович | - |
dc.contributor.author | Трощій, Тетяна Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Омельченко, Світлана Борисівна | - |
dc.contributor.author | Плотнікова, Раїса Валеріївна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T11:50:36Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T11:50:36Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Перцевой Ф. В., Трощий Т. В., Омельченко С. Б., Плотнікова Р. В. Технології харчових виробництв: метод. вказівки та тематика курсов. проектів для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання; Харківський держ. ун-т харчуваня та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 23 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20059 | - |
dc.description.abstract | Виконання курсового проекту має за мету сформувати компетентності проведення наукового дослідження, розвинути у них уміння творчої самостійної роботи, оволодіння загальнонауковими і спеціальними методами сучасних наукових досліджень, поглибленим вивченням будь-якого питання, теми навчальної дисципліни. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | тематика курсових проектів | uk_UA |
dc.subject | закріплення знань | uk_UA |
dc.subject | набуття навичок | uk_UA |
dc.title | Технології харчових виробництв | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohiyi_kharchovykh_vyrobnytstv_MV_2015.pdf | 499.38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.