Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20059
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерцевой, Федір Всеволодович-
dc.contributor.authorТрощій, Тетяна Володимирівна-
dc.contributor.authorОмельченко, Світлана Борисівна-
dc.contributor.authorПлотнікова, Раїса Валеріївна-
dc.date.accessioned2023-01-12T11:50:36Z-
dc.date.available2023-01-12T11:50:36Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПерцевой Ф. В., Трощий Т. В., Омельченко С. Б., Плотнікова Р. В. Технології харчових виробництв: метод. вказівки та тематика курсов. проектів для студентів спеціальності 181 "Харчові технології" ступеня вищої освіти бакалавр денної та заочної форми навчання; Харківський держ. ун-т харчуваня та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 23 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20059-
dc.description.abstractВиконання курсового проекту має за мету сформувати компетентності проведення наукового дослідження, розвинути у них уміння творчої самостійної роботи, оволодіння загальнонауковими і спеціальними методами сучасних наукових досліджень, поглибленим вивченням будь-якого питання, теми навчальної дисципліни.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтематика курсових проектівuk_UA
dc.subjectзакріплення знаньuk_UA
dc.subjectнабуття навичокuk_UA
dc.titleТехнології харчових виробництвuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohiyi_kharchovykh_vyrobnytstv_MV_2015.pdf499.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.