Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20057
Название: | Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві |
Авторы: | Пивоваров, Євген Павлович Чорна, Ніна Вікторівна Неклеса, Ольга Павлівна |
Ключевые слова: | ресторанний бізнес;управління якістю;кулінарна продукція;якість товарів |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Пивоваров Є. П., Чорна Н. В., Неклеса О. П. Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві: методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2015. 34 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метою викладання дисципліни «Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві» є формування системних знань, умінь та професійних компетенцій в області систем управління якістю кулінарної продукції закладів ресторанного господарства (ЗРГ) та формування поняття про якість як головного фактору конкурентоспроможності підприємства, оволодіння принципами побудови та функціонування, методами реалізації систем управління якістю продукції, вивчення нормативно-законодавчих, організаційних та економічних питань з управління якістю товарів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20057 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
realizatsiya_system_upravlinnya_samost_robota_MV_2015.pdf | 471.74 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.