Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20057
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПивоваров, Євген Павлович-
dc.contributor.authorЧорна, Ніна Вікторівна-
dc.contributor.authorНеклеса, Ольга Павлівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T11:43:23Z-
dc.date.available2023-01-12T11:43:23Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationПивоваров Є. П., Чорна Н. В., Неклеса О. П. Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві: методичні вказівки та індивідуальні завдання для самостійної роботи; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків : ХДУХТ, 2015. 34 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20057-
dc.description.abstractМетою викладання дисципліни «Реалізація систем управління якістю в ресторанному господарстві» є формування системних знань, умінь та професійних компетенцій в області систем управління якістю кулінарної продукції закладів ресторанного господарства (ЗРГ) та формування поняття про якість як головного фактору конкурентоспроможності підприємства, оволодіння принципами побудови та функціонування, методами реалізації систем управління якістю продукції, вивчення нормативно-законодавчих, організаційних та економічних питань з управління якістю товарів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectуправління якістюuk_UA
dc.subjectкулінарна продукціяuk_UA
dc.subjectякість товарівuk_UA
dc.titleРеалізація систем управління якістю в ресторанному господарствіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
realizatsiya_system_upravlinnya_samost_robota_MV_2015.pdf471.74 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.