Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20048
Назва: | Технологічні основи безпеки харчових продуктів |
Автори: | Трощій, Тетяна Володимирівна Рябець, Ольга Юріївна Федак, Наталія Василівна |
Ключові слова: | безпека харчових продуктів;гігієна харчування;токсичні речовини;експертиза харчових продуктів |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Трощій Т. В., Рябець О. Ю., Федак Н. В. Технологічні основи безпеки харчових продуктів: метод. вказівки та завдан. для самост. роб. студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 7.091711, 8.091711, "Технологія харчування" 705170112, 8.05170112 "Технології в ресторанному господарстві" ОКР спеціаліст, магістр. Харків: ХДУХТ, 2011. 31 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета методичних вказівок допомогти студентам опанувати теорію та практику визначення методів контролю та способів зниження впливу (вмісту) шкідливих контамінантів харчових продуктів на організм людини та забезпечення гарантованої безпеки харчових продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20048 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohichni_osnovy_bezpeky_TKH_MV_2011.pdf | 328.39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.