Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20048
Назва: Технологічні основи безпеки харчових продуктів
Автори: Трощій, Тетяна Володимирівна
Рябець, Ольга Юріївна
Федак, Наталія Василівна
Ключові слова: безпека харчових продуктів;гігієна харчування;токсичні речовини;експертиза харчових продуктів
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Трощій Т. В., Рябець О. Ю., Федак Н. В. Технологічні основи безпеки харчових продуктів: метод. вказівки та завдан. для самост. роб. студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 7.091711, 8.091711, "Технологія харчування" 705170112, 8.05170112 "Технології в ресторанному господарстві" ОКР спеціаліст, магістр. Харків: ХДУХТ, 2011. 31 с.
Короткий огляд (реферат): Мета методичних вказівок допомогти студентам опанувати теорію та практику визначення методів контролю та способів зниження впливу (вмісту) шкідливих контамінантів харчових продуктів на організм людини та забезпечення гарантованої безпеки харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20048
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tekhnolohichni_osnovy_bezpeky_TKH_MV_2011.pdf328.39 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.