Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20048
Название: Технологічні основи безпеки харчових продуктів
Авторы: Трощій, Тетяна Володимирівна
Рябець, Ольга Юріївна
Федак, Наталія Василівна
Ключевые слова: безпека харчових продуктів;гігієна харчування;токсичні речовини;експертиза харчових продуктів
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Трощій Т. В., Рябець О. Ю., Федак Н. В. Технологічні основи безпеки харчових продуктів: метод. вказівки та завдан. для самост. роб. студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 7.091711, 8.091711, "Технологія харчування" 705170112, 8.05170112 "Технології в ресторанному господарстві" ОКР спеціаліст, магістр. Харків: ХДУХТ, 2011. 31 с.
Краткий осмотр (реферат): Мета методичних вказівок допомогти студентам опанувати теорію та практику визначення методів контролю та способів зниження впливу (вмісту) шкідливих контамінантів харчових продуктів на організм людини та забезпечення гарантованої безпеки харчових продуктів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20048
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tekhnolohichni_osnovy_bezpeky_TKH_MV_2011.pdf328.39 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.