Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20048
Название: | Технологічні основи безпеки харчових продуктів |
Авторы: | Трощій, Тетяна Володимирівна Рябець, Ольга Юріївна Федак, Наталія Василівна |
Ключевые слова: | безпека харчових продуктів;гігієна харчування;токсичні речовини;експертиза харчових продуктів |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Трощій Т. В., Рябець О. Ю., Федак Н. В. Технологічні основи безпеки харчових продуктів: метод. вказівки та завдан. для самост. роб. студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 7.091711, 8.091711, "Технологія харчування" 705170112, 8.05170112 "Технології в ресторанному господарстві" ОКР спеціаліст, магістр. Харків: ХДУХТ, 2011. 31 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Мета методичних вказівок допомогти студентам опанувати теорію та практику визначення методів контролю та способів зниження впливу (вмісту) шкідливих контамінантів харчових продуктів на організм людини та забезпечення гарантованої безпеки харчових продуктів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20048 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohichni_osnovy_bezpeky_TKH_MV_2011.pdf | 328.39 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.