Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20048
Title: | Технологічні основи безпеки харчових продуктів |
Authors: | Трощій, Тетяна Володимирівна Рябець, Ольга Юріївна Федак, Наталія Василівна |
Keywords: | безпека харчових продуктів;гігієна харчування;токсичні речовини;експертиза харчових продуктів |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Трощій Т. В., Рябець О. Ю., Федак Н. В. Технологічні основи безпеки харчових продуктів: метод. вказівки та завдан. для самост. роб. студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 7.091711, 8.091711, "Технологія харчування" 705170112, 8.05170112 "Технології в ресторанному господарстві" ОКР спеціаліст, магістр. Харків: ХДУХТ, 2011. 31 с. |
Abstract: | Мета методичних вказівок допомогти студентам опанувати теорію та практику визначення методів контролю та способів зниження впливу (вмісту) шкідливих контамінантів харчових продуктів на організм людини та забезпечення гарантованої безпеки харчових продуктів. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20048 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tekhnolohichni_osnovy_bezpeky_TKH_MV_2011.pdf | 328.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.