Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20048
Title: Технологічні основи безпеки харчових продуктів
Authors: Трощій, Тетяна Володимирівна
Рябець, Ольга Юріївна
Федак, Наталія Василівна
Keywords: безпека харчових продуктів;гігієна харчування;токсичні речовини;експертиза харчових продуктів
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Трощій Т. В., Рябець О. Ю., Федак Н. В. Технологічні основи безпеки харчових продуктів: метод. вказівки та завдан. для самост. роб. студ. ден. та заоч. форм навч. спец. 7.091711, 8.091711, "Технологія харчування" 705170112, 8.05170112 "Технології в ресторанному господарстві" ОКР спеціаліст, магістр. Харків: ХДУХТ, 2011. 31 с.
Abstract: Мета методичних вказівок допомогти студентам опанувати теорію та практику визначення методів контролю та способів зниження впливу (вмісту) шкідливих контамінантів харчових продуктів на організм людини та забезпечення гарантованої безпеки харчових продуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20048
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tekhnolohichni_osnovy_bezpeky_TKH_MV_2011.pdf328.39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.