Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20046
Title: | Основи кулінарної майстерності |
Authors: | Бреславець, Тетяна Віталіївна Журавльов, Сергій Володимирович Старчаєнко, Олена Тимофіївна Терещенко, Любов Василівна |
Keywords: | кулінарія;приготування їжі;ресторанне господарство;технологія харчових виробництв;методичні вказівки;контрольні роботи |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Бреславець Т. В., Журавльов С. В., Старчаєнко О. Т., Терещенко Л. В. Основи кулінарної майстерності: метод. вказ. для самост. роботи та тематика контр. робіт для студ. заоч. форми навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 21 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20046 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
osnovy_kulinarnoyi_maysternosti_samost_robota_MV_2011.pdf | 361.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.