Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/20046
Название: Основи кулінарної майстерності
Авторы: Бреславець, Тетяна Віталіївна
Журавльов, Сергій Володимирович
Старчаєнко, Олена Тимофіївна
Терещенко, Любов Василівна
Ключевые слова: кулінарія;приготування їжі;ресторанне господарство;технологія харчових виробництв;методичні вказівки;контрольні роботи
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Бреславець Т. В., Журавльов С. В., Старчаєнко О. Т., Терещенко Л. В. Основи кулінарної майстерності: метод. вказ. для самост. роботи та тематика контр. робіт для студ. заоч. форми навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 21 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20046
Располагается в коллекциях:Методичні вказівки

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
osnovy_kulinarnoyi_maysternosti_samost_robota_MV_2011.pdf361.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.