Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20046
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бреславець, Тетяна Віталіївна | - |
dc.contributor.author | Журавльов, Сергій Володимирович | - |
dc.contributor.author | Старчаєнко, Олена Тимофіївна | - |
dc.contributor.author | Терещенко, Любов Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-12T10:20:39Z | - |
dc.date.available | 2023-01-12T10:20:39Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.citation | Бреславець Т. В., Журавльов С. В., Старчаєнко О. Т., Терещенко Л. В. Основи кулінарної майстерності: метод. вказ. для самост. роботи та тематика контр. робіт для студ. заоч. форми навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 21 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20046 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | кулінарія | uk_UA |
dc.subject | приготування їжі | uk_UA |
dc.subject | ресторанне господарство | uk_UA |
dc.subject | технологія харчових виробництв | uk_UA |
dc.subject | методичні вказівки | uk_UA |
dc.subject | контрольні роботи | uk_UA |
dc.title | Основи кулінарної майстерності | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
osnovy_kulinarnoyi_maysternosti_samost_robota_MV_2011.pdf | 361.73 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.