Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20046
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБреславець, Тетяна Віталіївна-
dc.contributor.authorЖуравльов, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorСтарчаєнко, Олена Тимофіївна-
dc.contributor.authorТерещенко, Любов Василівна-
dc.date.accessioned2023-01-12T10:20:39Z-
dc.date.available2023-01-12T10:20:39Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationБреславець Т. В., Журавльов С. В., Старчаєнко О. Т., Терещенко Л. В. Основи кулінарної майстерності: метод. вказ. для самост. роботи та тематика контр. робіт для студ. заоч. форми навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 21 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20046-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectкулінаріяuk_UA
dc.subjectприготування їжіuk_UA
dc.subjectресторанне господарствоuk_UA
dc.subjectтехнологія харчових виробництвuk_UA
dc.subjectметодичні вказівкиuk_UA
dc.subjectконтрольні роботиuk_UA
dc.titleОснови кулінарної майстерностіuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
osnovy_kulinarnoyi_maysternosti_samost_robota_MV_2011.pdf361.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.