Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20046
Title: Основи кулінарної майстерності
Authors: Бреславець, Тетяна Віталіївна
Журавльов, Сергій Володимирович
Старчаєнко, Олена Тимофіївна
Терещенко, Любов Василівна
Keywords: кулінарія;приготування їжі;ресторанне господарство;технологія харчових виробництв;методичні вказівки;контрольні роботи
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бреславець Т. В., Журавльов С. В., Старчаєнко О. Т., Терещенко Л. В. Основи кулінарної майстерності: метод. вказ. для самост. роботи та тематика контр. робіт для студ. заоч. форми навч. напр. підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 21 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20046
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
osnovy_kulinarnoyi_maysternosti_samost_robota_MV_2011.pdf361.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.