Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20011
Назва: Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Золотухіна, Інна Василівна
Ключові слова: устаткування готельно-ресторанних закладів;обладнання підприємств громадського харчування;готелі;ресторани
Дата публікації: 2009
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: практикум для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" фак. менеджменту; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2009. 96 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теорет. знань і прктич. навичок з питань оснащення закладів гот.-рестор. госп-ва сучасною технікою, що сприятиме прискоренню та підвищеню якості процесу обслуговування, створенню комфортного внутрішнього середовища. Використання даного практикуму буде сприяти отриманню студ. необхідних навичок самост. вирішення конкретних завдань щодо вибору, розміщення устаткування для готелів, та навичек, пов'язаних із вибором, експлуатацією, розміщенням устаткування для закладів ресторанного госп-ва.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20011
Розташовується у зібраннях:Практикуми

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ustatkuvannya_zakladiv_hrh_HRS_P_2009.pdf1.36 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.