Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20011
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дейниченко, Григорій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Золотухіна, Інна Василівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-11T09:18:58Z | - |
dc.date.available | 2023-01-11T09:18:58Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Дейниченко Г. В., Золотухіна І. В. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: практикум для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" фак. менеджменту; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2009. 96 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20011 | - |
dc.description.abstract | Вивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теорет. знань і прктич. навичок з питань оснащення закладів гот.-рестор. госп-ва сучасною технікою, що сприятиме прискоренню та підвищеню якості процесу обслуговування, створенню комфортного внутрішнього середовища. Використання даного практикуму буде сприяти отриманню студ. необхідних навичок самост. вирішення конкретних завдань щодо вибору, розміщення устаткування для готелів, та навичек, пов'язаних із вибором, експлуатацією, розміщенням устаткування для закладів ресторанного госп-ва. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | устаткування готельно-ресторанних закладів | uk_UA |
dc.subject | обладнання підприємств громадського харчування | uk_UA |
dc.subject | готелі | uk_UA |
dc.subject | ресторани | uk_UA |
dc.title | Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Appears in Collections: | Практикуми |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ustatkuvannya_zakladiv_hrh_HRS_P_2009.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.