Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20011
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДейниченко, Григорій Вікторович-
dc.contributor.authorЗолотухіна, Інна Василівна-
dc.date.accessioned2023-01-11T09:18:58Z-
dc.date.available2023-01-11T09:18:58Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДейниченко Г. В., Золотухіна І. В. Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства: практикум для студ. галузі знань 1401 "Сфера обслуговування" напр. підгот. 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" фак. менеджменту; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2009. 96 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20011-
dc.description.abstractВивчення дисципліни "Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства" передбачає набуття студентами теорет. знань і прктич. навичок з питань оснащення закладів гот.-рестор. госп-ва сучасною технікою, що сприятиме прискоренню та підвищеню якості процесу обслуговування, створенню комфортного внутрішнього середовища. Використання даного практикуму буде сприяти отриманню студ. необхідних навичок самост. вирішення конкретних завдань щодо вибору, розміщення устаткування для готелів, та навичек, пов'язаних із вибором, експлуатацією, розміщенням устаткування для закладів ресторанного госп-ва.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectустаткування готельно-ресторанних закладівuk_UA
dc.subjectобладнання підприємств громадського харчуванняuk_UA
dc.subjectготеліuk_UA
dc.subjectрестораниuk_UA
dc.titleУстаткування закладів готельно-ресторанного господарстваuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ustatkuvannya_zakladiv_hrh_HRS_P_2009.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.