Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
02. Автореферати дисертацій
02.00.04 – Фізична хімія
03.00.12 – Фізіологія рослин
03.00.15 – Генетика
05.02.01 – Матеріалознавство
05.02.04 – Тертя та зношування в машинах
05.05.11 – Машини і засоби механізації сільськогосподарського виробництва
05.09.03 – Електротехнічні комплекси та системи
05.11.17 – Біологічні та медичні прилади і системи
05.14.02 – Електричні станції, мережі і системи
05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів
05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв
05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів
05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
05.18.16 – Технологія продуктів харчування
05.22.01 – Транспортні системи
05.22.02 – Автомобілі та трактори
05.22.20 – Експлуатація та ремонт засобів транспорту
06.01.01 – Загальне землеробство
06.01.03 – «Агроґрунтознавство і агрофізика»
06.01.04 - Агрохімія
06.01.05 – Селекція і насінництво
06.01.05 − Селекція рослин
06.01.07 – Плодівництво
06.01.09 – Рослинництво
06.01.11 – Фітопатологія
06.01.14 – Насінництво
06.01.15 – Первинна обробка продуктів рослинництва
06.03.02 Лісовпорядкування та лісова таксація
06.03.03 – Лісознавство і лісівництво
073 – Менеджмент
08.00.02 – Світове господарство і міжнародні економічні відносини
08.00.03 – Економіка та управління національним господарством
08.00.04 – Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)
08.00.09 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит (за видами економічної діяльності)
08.06.04 – Бухгалтерський облік, аналіз та аудит
08.07.02 - Економіка сільського господарства і АПК
08.07.05 – Економіка торгівлі та послуг
133 – Галузеве машинобудування
16.00.10 – Ентомологія
181 – Харчові технології
201 – Агрономія
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 139 (Search time: 0.008 seconds).
previous
1
2
3
4
...
14
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2009
Наукові основи технології переробки м’ясної сировини з використанням ферментних препаратів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Черевко, Олександр Іванович
;
Коваленко, Валентина Олексіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра процесів, апаратів та автоматизації харчових виробництв
2004
Технологія структурованих аналогів філе рибного та кулінарної продукції на їх основі: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
Бреславець, Тетяна Віталіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2003
Технологія комплексної харчової добавки на основі боєнської крові: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Коваленко, Валентина Олексіївна
;
Волошин, Павло Валентинович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра гігієни харчування та мікробіології
2008
Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Малюк, Людмила Петрівна
;
Зіолковська, Анна Віталіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
2002
Вдосконалення процесу подрібнення харчової сировини та обладнання для його реалізації на підприємствах харчування
Простаков, Олександр Олександрович
;
Дуб, Володимир Васильович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2008
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Гурський, Петро Васильович
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
2006
Технологія напівфабрикатів на основі сколотин для виробництва збитої десертної продукції: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Дейниченко, Григорій Вікторович
;
Золотухіна, Інна Василівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра устаткування підприємств харчування
2003
Товарознавча характеристика апідобавок із трутневих личинок і прополісу та їх застосування в продуктах харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук : 05.18.15 – Товарознавство харчових продуктів
Павлюк, Раїса Юріївна
;
Прохода, Ірина Олексіївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі
2002
Технологія рослинної олії, збагаченої каротиноїдами моркви, та її використання при виробництві продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Перцевий, Федір Всеволодович
;
Камсуліна, Наталія Валеріївна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчуванн
2006
Технологія напівфабрикатів з культивованих грибів глива звичайна та кулінарної продукції з їх використанням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія продуктів харчування
Крайнюк, Людмила Миколаївна
;
М’ячикова, Ніна Іванівна
;
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Кафедра технології харчування
Discover
Author
1
Аванесова, Ніна Едуардівна
1
Аксьонова, Олена Федорівна
1
Апілат, Олена Віталіївна
1
Афанас’єва, Інна Іванівна
1
Балабан, Микола Петрович
1
Безгінова, Любов Іванівна
1
Белявцева, Вікторія Володимирівна
1
Белікова, Тетяна Вікторівна
1
Близнюк, Оксана Павлівна
1
Бойченко, Наталія Вікторівна
.
next >
Subject
8
ефективність
7
efficiency
7
облік
7
підприємство роздрібної торгівлі
6
indexes
6
retail trade enterprise
6
показники
6
прогнозування
5
accounting
5
analysis
.
next >
Date issued
21
2006
19
2002
17
2004
17
2008
17
2009
16
2001
16
2003
10
2007
5
2005
1
2000
.
next >
Has File(s)
139
true