Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19996
Title: Кількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливають
Authors: Андрющенко, І.С.
Keywords: кількісний зв'язок;рівень витрат;операційна діяльність;чинники;quantitative relationship;cost level;operational activity;factors;количественная связь;уровень затрат;операционная деятельность;факторы
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Андрющенко І. С. Кількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливають. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 392-398.
Abstract: Розглянуто методику побудови моделі рівня витрат операційної діяльності підприємств харчування з використанням математикоекономічного моделювання для визначення резервів його зниження.
The technique of model building spending catering operations using mathematical and economic modeling to determine its reserves decline.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19996
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_58.pdf203.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.