Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19996
Title: | Кількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливають |
Authors: | Андрющенко, І.С. |
Keywords: | кількісний зв'язок;рівень витрат;операційна діяльність;чинники;quantitative relationship;cost level;operational activity;factors;количественная связь;уровень затрат;операционная деятельность;факторы |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Citation: | Андрющенко І. С. Кількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливають. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 392-398. |
Abstract: | Розглянуто методику побудови моделі рівня витрат операційної діяльності підприємств харчування з використанням математикоекономічного моделювання для визначення резервів його зниження. The technique of model building spending catering operations using mathematical and economic modeling to determine its reserves decline. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19996 |
Appears in Collections: | Випуск 1 (13) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_58.pdf | 203.7 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.