Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19996
Название: | Кількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливають |
Авторы: | Андрющенко, І.С. |
Ключевые слова: | кількісний зв'язок;рівень витрат;операційна діяльність;чинники;quantitative relationship;cost level;operational activity;factors;количественная связь;уровень затрат;операционная деятельность;факторы |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Андрющенко І. С. Кількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливають. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 392-398. |
Краткий осмотр (реферат): | Розглянуто методику побудови моделі рівня витрат операційної діяльності підприємств харчування з використанням математикоекономічного моделювання для визначення резервів його зниження. The technique of model building spending catering operations using mathematical and economic modeling to determine its reserves decline. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19996 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_58.pdf | 203.7 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.