Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19996
Название: Кількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливають
Авторы: Андрющенко, І.С.
Ключевые слова: кількісний зв'язок;рівень витрат;операційна діяльність;чинники;quantitative relationship;cost level;operational activity;factors;количественная связь;уровень затрат;операционная деятельность;факторы
Дата публикации: 2011
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Андрющенко І. С. Кількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливають. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 392-398.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто методику побудови моделі рівня витрат операційної діяльності підприємств харчування з використанням математикоекономічного моделювання для визначення резервів його зниження.
The technique of model building spending catering operations using mathematical and economic modeling to determine its reserves decline.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19996
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (13)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2011_1_58.pdf203.7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.