Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19996
Назва: Кількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливають
Автори: Андрющенко, І.С.
Ключові слова: кількісний зв'язок;рівень витрат;операційна діяльність;чинники;quantitative relationship;cost level;operational activity;factors;количественная связь;уровень затрат;операционная деятельность;факторы
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Андрющенко І. С. Кількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливають. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 392-398.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто методику побудови моделі рівня витрат операційної діяльності підприємств харчування з використанням математикоекономічного моделювання для визначення резервів його зниження.
The technique of model building spending catering operations using mathematical and economic modeling to determine its reserves decline.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19996
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (13)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2011_1_58.pdf203.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.