Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19996
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАндрющенко, І.С.-
dc.date.accessioned2023-01-10T19:05:11Z-
dc.date.available2023-01-10T19:05:11Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationАндрющенко І. С. Кількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливають. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 392-398.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19996-
dc.description.abstractРозглянуто методику побудови моделі рівня витрат операційної діяльності підприємств харчування з використанням математикоекономічного моделювання для визначення резервів його зниження.uk_UA
dc.description.abstractThe technique of model building spending catering operations using mathematical and economic modeling to determine its reserves decline.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectкількісний зв'язокuk_UA
dc.subjectрівень витратuk_UA
dc.subjectопераційна діяльністьuk_UA
dc.subjectчинникиuk_UA
dc.subjectquantitative relationshipuk_UA
dc.subjectcost leveluk_UA
dc.subjectoperational activityuk_UA
dc.subjectfactorsuk_UA
dc.subjectколичественная связьuk_UA
dc.subjectуровень затратuk_UA
dc.subjectоперационная деятельностьuk_UA
dc.subjectфакторыuk_UA
dc.titleКількісний зв'язок рівня витрат операційної діяльності та чинників, що на нього впливаютьuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_58.pdf203.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.