Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19961
Назва: | Науково-методичні підходи до розрахунку заробітної платні на основі ранжування посад |
Автори: | Кривошей, В.В. |
Ключові слова: | науково-методичні підходи;розрахунок;заробітна платня;ранжування посад;scientific and methodical approaches;calculation;salary;ranking of positions;научно-методические подходы;расчет;заработная плата;ранжирование должностей |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Кривошей В. В. Науково-методичні підходи до розрахунку заробітної платні на основі ранжування посад. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 230-239. |
Короткий огляд (реферат): | Удосконалено методику розрахунку заробітної платні на основі ранжування посад, яка засновується на розробленій системі критеріїв ефективного управління трудовим капіталом ресторанного господарства та критеріїв підвищення добробуту, що дозволяє в практичній діяльності використовувати чисельні значення показників, які повинні встановлюватися на рівні, який буде важко досягатися. Improved method of calculation of wages on the basis of ranking positions, which is based on the established criteria for effective management of the system of capital labor supply and welfare criteria, which in practice to use the numerical values of the indicators to be set at a level that will be difficult to reach. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19961 |
Розташовується у зібраннях: | Випуск 1 (13) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_36.pdf | 188.29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.