Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19961
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКривошей, В.В.-
dc.date.accessioned2023-01-09T20:17:27Z-
dc.date.available2023-01-09T20:17:27Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКривошей В. В. Науково-методичні підходи до розрахунку заробітної платні на основі ранжування посад. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 230-239.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19961-
dc.description.abstractУдосконалено методику розрахунку заробітної платні на основі ранжування посад, яка засновується на розробленій системі критеріїв ефективного управління трудовим капіталом ресторанного господарства та критеріїв підвищення добробуту, що дозволяє в практичній діяльності використовувати чисельні значення показників, які повинні встановлюватися на рівні, який буде важко досягатися.uk_UA
dc.description.abstractImproved method of calculation of wages on the basis of ranking positions, which is based on the established criteria for effective management of the system of capital labor supply and welfare criteria, which in practice to use the numerical values of the indicators to be set at a level that will be difficult to reach.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectнауково-методичні підходиuk_UA
dc.subjectрозрахунокuk_UA
dc.subjectзаробітна платняuk_UA
dc.subjectранжування посадuk_UA
dc.subjectscientific and methodical approachesuk_UA
dc.subjectcalculationuk_UA
dc.subjectsalaryuk_UA
dc.subjectranking of positionsuk_UA
dc.subjectнаучно-методические подходыuk_UA
dc.subjectрасчетuk_UA
dc.subjectзаработная платаuk_UA
dc.subjectранжирование должностейuk_UA
dc.titleНауково-методичні підходи до розрахунку заробітної платні на основі ранжування посадuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_36.pdf188.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.