Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19961
Название: | Науково-методичні підходи до розрахунку заробітної платні на основі ранжування посад |
Авторы: | Кривошей, В.В. |
Ключевые слова: | науково-методичні підходи;розрахунок;заробітна платня;ранжування посад;scientific and methodical approaches;calculation;salary;ranking of positions;научно-методические подходы;расчет;заработная плата;ранжирование должностей |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Кривошей В. В. Науково-методичні підходи до розрахунку заробітної платні на основі ранжування посад. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 230-239. |
Краткий осмотр (реферат): | Удосконалено методику розрахунку заробітної платні на основі ранжування посад, яка засновується на розробленій системі критеріїв ефективного управління трудовим капіталом ресторанного господарства та критеріїв підвищення добробуту, що дозволяє в практичній діяльності використовувати чисельні значення показників, які повинні встановлюватися на рівні, який буде важко досягатися. Improved method of calculation of wages on the basis of ranking positions, which is based on the established criteria for effective management of the system of capital labor supply and welfare criteria, which in practice to use the numerical values of the indicators to be set at a level that will be difficult to reach. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19961 |
Располагается в коллекциях: | Випуск 1 (13) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
esprstp_2011_1_36.pdf | 188.29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.