Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19961
Title: Науково-методичні підходи до розрахунку заробітної платні на основі ранжування посад
Authors: Кривошей, В.В.
Keywords: науково-методичні підходи;розрахунок;заробітна платня;ранжування посад;scientific and methodical approaches;calculation;salary;ranking of positions;научно-методические подходы;расчет;заработная плата;ранжирование должностей
Issue Date: 2011
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Кривошей В. В. Науково-методичні підходи до розрахунку заробітної платні на основі ранжування посад. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2011. Вип. 1(13). С. 230-239.
Abstract: Удосконалено методику розрахунку заробітної платні на основі ранжування посад, яка засновується на розробленій системі критеріїв ефективного управління трудовим капіталом ресторанного господарства та критеріїв підвищення добробуту, що дозволяє в практичній діяльності використовувати чисельні значення показників, які повинні встановлюватися на рівні, який буде важко досягатися.
Improved method of calculation of wages on the basis of ranking positions, which is based on the established criteria for effective management of the system of capital labor supply and welfare criteria, which in practice to use the numerical values of the indicators to be set at a level that will be difficult to reach.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19961
Appears in Collections:Випуск 1 (13)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
esprstp_2011_1_36.pdf188.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.