Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19938
Назва: | Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1 |
Автори: | Артамонова, Майя Володимирівна Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна Степанькова, Галина В'ячеславівна |
Ключові слова: | проектування;підприємства;технологія галузі;обладнання |
Дата публікації: | 2015 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Артамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Степанькова Г. В. Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 41 с. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дисципліни «Проектування підприємств з основами САПР» полягає у вивченні студентами основ і загальних вимог до проектування харчових виробництв, а також визначення можливості використання систем автоматизованого проектування для економії часу і зниження трудовитрат під час проектування. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19938 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
proektuvannya_pidpryyemstv_tkhkmkh_CH1_MV_2015.pdf | 313.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.