Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19938
Назва: Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1
Автори: Артамонова, Майя Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Ключові слова: проектування;підприємства;технологія галузі;обладнання
Дата публікації: 2015
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Артамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Степанькова Г. В. Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 41 с.
Короткий огляд (реферат): Мета дисципліни «Проектування підприємств з основами САПР» полягає у вивченні студентами основ і загальних вимог до проектування харчових виробництв, а також визначення можливості використання систем автоматизованого проектування для економії часу і зниження трудовитрат під час проектування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19938
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
proektuvannya_pidpryyemstv_tkhkmkh_CH1_MV_2015.pdf313.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.