Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19938
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorШидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина В'ячеславівна-
dc.date.accessioned2023-01-09T13:01:52Z-
dc.date.available2023-01-09T13:01:52Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Степанькова Г. В. Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 41 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19938-
dc.description.abstractМета дисципліни «Проектування підприємств з основами САПР» полягає у вивченні студентами основ і загальних вимог до проектування харчових виробництв, а також визначення можливості використання систем автоматизованого проектування для економії часу і зниження трудовитрат під час проектування.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectпроектуванняuk_UA
dc.subjectпідприємстваuk_UA
dc.subjectтехнологія галузіuk_UA
dc.subjectобладнанняuk_UA
dc.titleПроектування підприємств з основами САПР. Частина 1uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні вказівки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
proektuvannya_pidpryyemstv_tkhkmkh_CH1_MV_2015.pdf313.43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.