Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/19938
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна | - |
dc.contributor.author | Степанькова, Галина В'ячеславівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T13:01:52Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T13:01:52Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Артамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Степанькова Г. В. Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціальності «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконценратратів»; Харківський дер. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2015. 41 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19938 | - |
dc.description.abstract | Мета дисципліни «Проектування підприємств з основами САПР» полягає у вивченні студентами основ і загальних вимог до проектування харчових виробництв, а також визначення можливості використання систем автоматизованого проектування для економії часу і зниження трудовитрат під час проектування. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | проектування | uk_UA |
dc.subject | підприємства | uk_UA |
dc.subject | технологія галузі | uk_UA |
dc.subject | обладнання | uk_UA |
dc.title | Проектування підприємств з основами САПР. Частина 1 | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні вказівки |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
proektuvannya_pidpryyemstv_tkhkmkh_CH1_MV_2015.pdf | 313.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.