Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935
Назва: Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 2
Автори: Артамонова, Майя Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Туз, Наталія Федорівна
Ключові слова: технологія харчування;виробництво продуктів харчування;безпека харчових продуктів;показники якості;сировина;технологічні властивості
Дата публікації: 2014
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Артамонова М. В., Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Туз Н. Ф. Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 190 с.
Короткий огляд (реферат): Навчальний посібник допомогає по таким питанням , що пов'язані з хімічним складом і технологічними властивостями сировини, фізіологічною роллю основних складових речовин сировини й продуктів харчування, теоретичним основам технологічних процесів, технологічним схемам отримання основних видів продукції окремих галузей харчової та переробної промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935
ISBN: 978-966-405-345-4
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
zahalni_tekhnolohiyi_kharchovoyi_promyslovosti_CH2_NP_2014.pdf2.3 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.