Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935
Назва: | Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 2 |
Автори: | Артамонова, Майя Володимирівна Самохвалова, Ольга Володимирівна Гревцева, Наталія Вячеславівна Степанькова, Галина В'ячеславівна Туз, Наталія Федорівна |
Ключові слова: | технологія харчування;виробництво продуктів харчування;безпека харчових продуктів;показники якості;сировина;технологічні властивості |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Артамонова М. В., Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Туз Н. Ф. Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 190 с. |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник допомогає по таким питанням , що пов'язані з хімічним складом і технологічними властивостями сировини, фізіологічною роллю основних складових речовин сировини й продуктів харчування, теоретичним основам технологічних процесів, технологічним схемам отримання основних видів продукції окремих галузей харчової та переробної промисловості. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935 |
ISBN: | 978-966-405-345-4 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
zahalni_tekhnolohiyi_kharchovoyi_promyslovosti_CH2_NP_2014.pdf | 2.3 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.