Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935
Название: Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 2
Авторы: Артамонова, Майя Володимирівна
Самохвалова, Ольга Володимирівна
Гревцева, Наталія Вячеславівна
Степанькова, Галина В'ячеславівна
Туз, Наталія Федорівна
Ключевые слова: технологія харчування;виробництво продуктів харчування;безпека харчових продуктів;показники якості;сировина;технологічні властивості
Дата публикации: 2014
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Артамонова М. В., Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Туз Н. Ф. Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 190 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник допомогає по таким питанням , що пов'язані з хімічним складом і технологічними властивостями сировини, фізіологічною роллю основних складових речовин сировини й продуктів харчування, теоретичним основам технологічних процесів, технологічним схемам отримання основних видів продукції окремих галузей харчової та переробної промисловості.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935
ISBN: 978-966-405-345-4
Располагается в коллекциях:Навчальні посібники

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
zahalni_tekhnolohiyi_kharchovoyi_promyslovosti_CH2_NP_2014.pdf2.3 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.