Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАртамонова, Майя Володимирівна-
dc.contributor.authorСамохвалова, Ольга Володимирівна-
dc.contributor.authorГревцева, Наталія Вячеславівна-
dc.contributor.authorСтепанькова, Галина В'ячеславівна-
dc.contributor.authorТуз, Наталія Федорівна-
dc.date.accessioned2023-01-09T12:37:40Z-
dc.date.available2023-01-09T12:37:40Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationАртамонова М. В., Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Туз Н. Ф. Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 190 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-405-345-4-
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935-
dc.description.abstractНавчальний посібник допомогає по таким питанням , що пов'язані з хімічним складом і технологічними властивостями сировини, фізіологічною роллю основних складових речовин сировини й продуктів харчування, теоретичним основам технологічних процесів, технологічним схемам отримання основних видів продукції окремих галузей харчової та переробної промисловості.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectтехнологія харчуванняuk_UA
dc.subjectвиробництво продуктів харчуванняuk_UA
dc.subjectбезпека харчових продуктівuk_UA
dc.subjectпоказники якостіuk_UA
dc.subjectсировинаuk_UA
dc.subjectтехнологічні властивостіuk_UA
dc.titleЗагальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 2uk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zahalni_tekhnolohiyi_kharchovoyi_promyslovosti_CH2_NP_2014.pdf2.3 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.