Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Артамонова, Майя Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Самохвалова, Ольга Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Гревцева, Наталія Вячеславівна | - |
dc.contributor.author | Степанькова, Галина В'ячеславівна | - |
dc.contributor.author | Туз, Наталія Федорівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-09T12:37:40Z | - |
dc.date.available | 2023-01-09T12:37:40Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Артамонова М. В., Самохвалова О. В., Гревцева Н. В., Степанькова Г. В., Туз Н. Ф. Загальні технології харчової промисловості. Практикум: навчальний посібник у 2-х ч. Ч. 2; Харк. держ.ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2014. 190 с. | uk_UA |
dc.identifier.isbn | 978-966-405-345-4 | - |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/19935 | - |
dc.description.abstract | Навчальний посібник допомогає по таким питанням , що пов'язані з хімічним складом і технологічними властивостями сировини, фізіологічною роллю основних складових речовин сировини й продуктів харчування, теоретичним основам технологічних процесів, технологічним схемам отримання основних видів продукції окремих галузей харчової та переробної промисловості. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | технологія харчування | uk_UA |
dc.subject | виробництво продуктів харчування | uk_UA |
dc.subject | безпека харчових продуктів | uk_UA |
dc.subject | показники якості | uk_UA |
dc.subject | сировина | uk_UA |
dc.subject | технологічні властивості | uk_UA |
dc.title | Загальні технології харчової промисловості. Практикум. Ч. 2 | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
zahalni_tekhnolohiyi_kharchovoyi_promyslovosti_CH2_NP_2014.pdf | 2.3 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.